زمان برگزاری آزمون‌های دانشگاه‌های کشور تغییر کرد چرا «شقایق اولیفرا» جایگزین خشخاش شد؟ تفهیم اتهام «شروع به قتل» به پدر دختران آسیب‌دیده سنندجی حکم پرستو احمدی و همراهانش صادر شد سه متهمِ ۱۹ هزار مرگ/ چرا سالانه ۲۰ هزار ایرانی جان می‌بازند؟ آتش‌سوزی در گرمسار؛ دو نفر مصدوم شدند پیش‌بینی افزایش دما در تهران به ۳۹ درجه سانتیگراد نرخ دیه سال ۱۴۰۵ اعلام شد ضربه پلیس به شبکه قاچاق مواد خوراکی و تجهیزات پزشکی در پایتخت آماده‌سازی اتوبوس‌های دوکابین جدید در تهران آینده کنترل هوشمند ترافیک چگونه است؟ سرکرده اوباش در قیطریه زمین‌گیر شد این ۲ استان مراقب گرمای بی‌سابقه باشند/ هواشناسی هشدار داد/ در کدام استان‌ها بارش‌های تابستانی در راه است؟ تابستان سوزان در راه ایران؛ دما در این مناطق تا ۲ درجه بالاتر از حد نرمال پشت پرده بحران آب تهران/ چرا پایتخت با کمبود آب دست‌وپنجه نرم می‌کند؟ امکان استعلام آنلاین ممنوع‌الخروجی قضایی

افزایش بیماران سرپایی کرونا در خوزستان

افزایش بیماران سرپایی کرونا در خوزستان رئیس مرکز بهداشت خوزستان با اشاره به تلاش برای شناسایی هر چه بیشتر بیماران مبتلا به کرونا در استان خوزستان گفت: موارد بستری بیماران هرچه که هست، موارد سرپایی ۱۰ برابر آن است که نشان می‌دهد بیماران در خوزستان به سرعت شناسایی می‌شوند.
تاریخ انتشار: ۱۸:۰۳ - ۰۶ اسفند ۱۳۹۹ - 2021 February 24
کد خبر: ۷۸۷۲۰

به گزارش راهبرد معاصر دکتر سیدمحمد علوی در گفت‌وگو با ایسنا، اظهار کرد: متاسفانه وضعیت شیوع ویروس کرونا در خوزستان بر اساس آنچه وزارت بهداشت اعلام کرده، همچنان قرمز است و آمار و ارقام ارائه شده نیز گویای این مساله است.

وی افزود: شبکه‌های بهداشت و درمان استان خوزستان، سپاه، هلال احمر، فرمانداران و دیگر نهادها در شهرهای مختلف به ویژه آبادان، شادگان و خرمشهر مشغول به فعالیت هستند و پای کار آمده‌اند و امیدواریم با تلاشی که انجام می‌گیرد، شاهد مهار ویروس در خوزستان باشیم.

رئیس مرکز بهداشت خوزستان تصریح کرد: البته در استان خوزستان به ازای هر یک بیمار بستری، ۱۰ بیمار سرپایی داریم که نکته خوبی است و نشان‌دهنده آن است که بیماران به سرعت شناسایی می‌شوند و پیش از آنکه نیاز به بستری داشته باشند، تحت مداوا قرار می‌گیرند.

علوی افزود: اگرچه موارد بیماری در خوزستان افزایش یافته است اما افزایش بیماران خطرناک و بدحال نسبت به مجموع موارد شناسایی‌شده کمتر است. موارد بستری بیماران هرچه که هست، موارد سرپایی ۱۰ برابر آن است که نشان می‌دهد بیماران در خوزستان به سرعت شناسایی می‌شوند.

ایسنا

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار